Thursday, 31 July 2008

Tiada di sini






Kenapa? Tolong di Cafe di hotel. hehehhe..Sampaikan aku dipanggil 'Tea Lady Manager'. Tugas aku memonitor dan segalanya. Paling aku suka menyediakan minuman untuk semua!hahah..aku pun kenyang aja duk minum air! Tapi memang sibuk gila, sementara tak ada trainee & staff,ambil part time ajalah.

Di Chalet, My DO and maintenance yang bertindak sebagai penjaga dan segalanya sementara staff takda. Staff yg 6 orang sampai 2hb ni dan mula bertugas Isnin depan. Bagus!! Jadi cikgu lah pulak.

Sebelum itu staff2 dari Indonesia tu diraikan dengan mkn2 di cafe. Semalam mereka sampai dan sibuk memberi sms2 bahawa mereka sudah sampai di airport Medan! Bapa Pu3 telah telefon dan mengucapkan terima kasih kepada aku kerna menjaga Pu3.

2 comments:

Ungku Nor said...

apesal rasa macam dah penah sampai je tempat tu..ehehehe

rosevsky said...

Kak Ungku,

Ohhh macam dah sampai ekkkk>???

ehehehhe..

kak oiiii..kaki nak tercabut niiiiii!