Sunday, 20 July 2008

Doing the back up entry for the late efx2blog

Hari ni buat kerja gila! Efx2 dah okay pulak. So,one of them informed me at my vox and also at facebook. Ada memo! One thing good ,they keep informing me and I feel so close to them. Sorry!
Walaupun aku dah lama memblog di diaryland dan blogger. Di efx2 tu,ada sentimental value. Really! Aku dah sayangkan mereka macam keluarga. Yalah..kawan2 di sana tu bukan mude2,semuanya orang lama. Yang aku boleh panggil atuk,makcik,nenek pun ada. They all very open and selalu nasihatkan aku yang degil gila. So kita dah macam satu networking yang bagus. Well, I couldn't say more since I would feel so emotional and starting to cry. While I was doing those transfering , I did crying while reading which make the process delayed!
Hoh,napa ntah aku begitu emo. Semalam aku bertekak gila ngan Ky. tapi aku sorang aja yang gila . Dah hilang segalanya ,apa yang aku maintain dgn Ky. Hilang.! Dia dah dengar aku maki2,marah macam ba*b*Jerit mcm gila. Cabar dia supaya tinggalkan aku! Semua benda gila aku dah buat and yet aku tak nangis sampai lah my DO dtg dekat aku n tanya 'Ko ni apa hal ngan abang?Tak baik ko buat abang mcm tu? Ko nak bg dia pening ke apa?' terperanjat aku! Sedangkan masa tu aku tengah online telefon tapi aku tak dengar suara Ky cakap sepatah apa pun! Aku mengaku aku bercakap kurang ajar sangat! Actually dah ok selepas maghrib,tapi lepas tengah malam,darah aku membuak lagi!
Dia kata dia kena balik kpg ambil anak2. aku tak kisah pasal anak2 dia,tapi dia selalu cakap benda yang last minute. And dia tak pujuk aku pun! Aku mengamuk and aku harap dia pujuk.Aku yang mengada2 lah ni! Tapi aku sakit hati!
Astaghfirullah!

4 comments:

DatOk ZeQ said...

Relak lah mak cik, sedangkan lidah lagi ko gigi hehe (tergigit) !

DatOK ZeQ
Kelana Jaya, Selangor

rosevsky said...

Bukannya mak cik tak nak gigit, tak dpt gigit punya pasallah ni..

tentangseseorang said...

ahahahahahaha...
betullah org kata....
kita pelengkap pasangan kita.

General said...
This comment has been removed by the author.