Monday, 24 December 2012

sakit pinggang

melanda lagi penyakit back pain..tak leh aku buat lebih kerja..ada aja sakit..ntah bila boleh pulih.. cepat lah baik..

Friday, 30 November 2012

hati yg disakiti

Ada ubatnyA.Haanya ayaat pnyembuh dari dirinyaa bisa buat ku tenaang. Dia tau lemahnya aku di mana.Takselalu aku kuat..aku perlukan semangat. kadangkadangsemangat tu luntur...tak kuat dan perlu pwnyokong.

Adikku mau tunang

Alhamdulillah perjalanan malam tadi selamat.

Thursday, 1 November 2012

genap sebulan

Esok genap sebulan aku mula bekerja di hotel baru. Tapi masih belum mula operasi,masih dalam proses ubahsuai. pelbAgai kerja yg aku lakukan..hahah just to pass the working hours..even plastering the cracked wall.

Tuesday, 2 October 2012

Thursday, 20 September 2012

Selamat sampai..

Alhamdulillah.aku selamat sampai di BP pd hampir 5 pagi. Fetched by my mom.
Thanks mom. Good to see you again.
Felt so akward coz my husband not with me this time. Hope he will be okay without my present there in Manjung. Well, tomorrow is the day thT i should get massage treatment by mom. Hope that i could stand with her cutest fingers on my body ..all over. I shall assist my sister to finish her sewing order for 50 baju kurungs..that sounds crazy.
To see Bejah,another uncle from another grandmother side of my mom. Regarding on the hall rental of Dewan Jubli Intan for somewhere in December. Hope its still available for the 2nd Dato Bentara Luar's family.
  Hope it will goes well and hope my vacation at hometown will be fruitfull.

Tuesday, 18 September 2012

Rindu akan datang semula

Selepas beberapa lama bercuti,aku diizinkan suami utk bercuti seminggu di Batu Pahat. That is great!
Balik kali ni naik bas aja,sebab balik sendirian aja.
Apa yg aku tau, rinduku pada suami akan menjadi sasau setelah agak lama 'berkepit' sentiasa.
Dahlah aku risaukan kesihatan dia tu. Hari ni aja kes tohmah ke ats dia oleh tauke ayam2 Vietnam tu atas sebab dia tak selesaikan pembebasan  ayam2 tu.
Hmm..sounds not good. Kadang2 tauke ayam2 tu lebehhh...ingat balai ni bapak dia punya agaknya..ingat mcm gangster main boleh kuar masuk lokap tanpa prosedur..memang lahanat la apa yg dia tohmah  Ky tu. Ya Allah, selamatkan suamiku dari segala hasad dengki manusia2 jahat.
Hantu tu pun satu...pedengki..


Kenal ke diri sendiri?

Kadang2 apa yg jadi pada diri sendiri..kita pun tak faham.
Tanya lah diri, apa,mengapa,bagaimana.
Namun masih  tidak difahami,
Sampai bilakah?

Monday, 17 September 2012

Samsung Galaxy Note 10.1

Baru  2 hari dapa  gift dari suami..kerana ..hmm..mungkin aku jaga dia dgn baik ..hehheh..perasan aku ni...Gadget baru ni buat aku kena belajar lagi.
Byk features..tp best Insya Allah..aku akan dapat kuasainya..


Thursday, 13 September 2012

Trip ke Grik

Bunyi trip mcm naik bas beramai2 tp sebenornya gi berdua aja. Harap2 segala tuntutan akan berjaya.Cukup2lah Ky dibuli. Berilah dia ruang utk hidup bahagia bersamaku. Ampunkan dia. Kita hanya manusia,sedangkan Rasullullah saw ampunkan umat. Tapi kalau dilihat hingga ke akar umbi sapa yang berura3 tuk cer. sendiri ingatlah ya. Sudah dia yg minta,kabarnya..Apapun yg dituntut adalah utk kepentingan semua.
  Alhamdulillah,perjumpaan bersama seorang Ustaz membuahkan hasil. Mungkin inilah masanya dia menolong aku,setelah aku membantu kumpulan mereka membuat mesyuarat di tempat kerjaku yg dulu. Walaupun aku tidak menyangka sebegitu mudah,namun itulah berlaku. Kerana mengenalinya ,kami hanya duduk di bilik dia..aahhh aku berangan agaknya. Mungkin orang lain pun dpt keistimewaan begitu. Cuma sebenarnya dia bukan incharge bab2 tuntutan kerana dia lebih besar jawatannya..dan bahagiannya jenayah..andaikata sistem hudud berjaya,Mungkin Ustaz itulah yang akan menjadi lebih sibuk. Sibuk pulak aku ni ya,

 
Dalam perjalanan pulang,pelbagai cerita bersama suami walaupun aku agak mengantuk. Biasalah tu.  Dah terikut stail Ky lak..kalau tak memandu ,kena aircond mesti rasa nak tidur @mengantuk. Biasalah.
 Singgah KK ambil anak2,cuma aku risau bila si anak kecik cari duit raya dia yg dikatakan ada telah hilang. Puas dia mencari dalam masa 10 minit,namun tak berjumpa. Bila telefon abangnya,katanya dlm file plastik yg dikepil bersama sijil kelahirannya. Azim lak kata mungkin abang yg sorang lagi meminjam..Hmm..that I could believe.(Susah betul aku nak teruskan ayat2 dlm BM-ada aja tercampur BI). So nothing to said more. I knew what I am thinking. Tak palah bukan hal aku,tp apa2 akan kena mengena ngan Ky.
Apa yang aku nampak Ky sayang anak2,harap2 anak2 pun sygkan abahnya sama. Bukan kerana ayahnya memberi segala kemudahan dgn pemberian.
Si kecik punya akaun tak lepas kerana bila nak buka akaun bersama,Ky punya rekod kat Bank Rimau ada dlm sistem mereka. See,di sini CITOS memainkan peranan penting. Azim lepas dan aku dapat lihat muka telusnya dan happy bila duit raya masuk dlm akaun dan tercatit dalam bukunya. Mungkin ini kali pertama setelah lahir hampir 15 tahun. Aku ni...The urge to manage them is so hard but I know I can't do it coz they got their own mom. Terabai..dahlah selama Ky n their mom bercer,the x terlalu demoralize..Hmm..mungkin aku tak dapat merasakan itu tapi aku cuma membayangkan betapa maha dahsyat hidup dia yg nak membesarkan anak2 sendirian tp tiap2 bulan masuk akaun x, segala hutang dgn beberapa ditanggung sendiri oleh Ky.
Itu yang aku kata Ky dibuli oleh dia indirect way hanya kerana kesilapan nak kata besar tidak,nak kata kecil pun tidak..apa pun tidak kena mengena dengan aku walau sebesar kuman .Itu yg pasti~~Dan bila ayat gurauan Ky mengenai menyesalnya aku hidup bersama dia..Aku sedih giler..nasib baik dapat disembunyikan dgn cermin mata hitam Bonia ku.
Aku tak pernah menyesal pun walau pun aku dapat mengagak semasa zaman ngorats2. Cuma aku positif,kalau ada rezeki ..Insya Allah semua itu akan berakhir..
Aku risaukan Ky,tapi aku tak pernah risaukan diri aku sebab yakin ada jalannya..Insya Allah.
 

mimpi

Mimpi yg sungguh kelakar,3 men dtg meminang.siap bawa cincin 2 bentuk ,dgn surat mohon nikah n segala dokumen.Mereka dtg pd ms yg sama.Bila aku tgk cincin2 tu siap ckp ngan mak 'tak pandai pilih mcm Usop'. Sdgkn keadaan di rumah BP n masih budak lagi. Arwah Nyang Yang ada lagi n jiran lama kt Tmn Bakti pun ada,Mak Siah dtg htr mknan n tanya ramainya org dtg Along..Mimpi mainan tido.N 3 org tu semua asal Melaka. ;)

genap sebulan

Hari ini tepat sebulan aku tanam anggur.

Sunday, 9 September 2012

Grand Ipoh Homestay: Interior and Exterior

Grand Ipoh Homestay: Interior and Exterior: **Please Download Map @ Download Flyers TAB For Future Reference**

Ipoh Homestay: Ipoh Homestay

Ipoh Homestay: Ipoh Homestay: North Homestay Ipoh No. 20, Jalan Chepor Indah 33, Taman Chepor Indah, Perak. Facilities: - 3 Bedrooms (3 Queensize bed + 1 Double Dec...

Ipoh Homestay: Ipoh Homestay

Ipoh Homestay: Ipoh Homestay: North Homestay Ipoh No. 20, Jalan Chepor Indah 33, Taman Chepor Indah, Perak. Facilities: - 3 Bedrooms (3 Queensize bed + 1 Double Dec...

Thursday, 23 August 2012

Pre- Raya Aidilfitri(My Farewell) and Aidilfitri 2012/1433H

 My Farewell at GRAND KAMPAR HOTEL

With few friends


Nak bergerak raya ke rumah mom in law.

Melayan perangai anak2 n mak yg gediks juga.. Sebab abah sibuk makan aja.







Saturday, 21 July 2012

Ramadhan 1 ...2012

Alhamdulillah kerana masih diberi peluang bertemu Ramadhan kali ini. Semoga ibadah dlm bulan yg mulia ini ditrima. Amin! Sahurku hanya 2 sudu nasi putih,,lebihan suami aja.Sambal ikan bilis aja..Ada kurma. ayam.tp mkn x. abis pun....

Saturday, 7 July 2012

Thursday, 5 July 2012

tunggu surat penerimaan

Masih dlm penantian,satu surat penerimaan letak jawatan n satu lagi utk 2nd interview.

Tuesday, 3 July 2012

Birthday gift in advance..

Alhamdulillah..belum sampai bday aku ,dh dpt gift.ingat dpt Samsung S3..tp rantai emas. Biasalah org pmpuan bila dpt adiah dari suami..Suka gila rasanya!
  Dulu masa belum bernikah,tak pernah terfikir begini perangai Lelaki ini yg sekarang suamiku.
rupanya mcm ni dia ni..

Hari ni HR dh btau bila tarikh akhir..akhir Julai..sebelum aku pergi dari sini..

Friday, 29 June 2012

Ayat2 Cinta

seringkali ayat2 cinta digunakan bagi memujuk n menpsycho. otak yg bijak dan hati yg lembut tidak bisa menolak ayat2 cinta itu. you shouldn't think of what other ppl said but think of what we ,your boss think of you.hmm Does it still the sama?

Wednesday, 27 June 2012

Discussion pg semlm

lps briefing- bos want me to stay from deep down in his heart. but still respect my decision. The obstacle is only with few people. n its become more after he inform someone offered herself to take my position..ohoooohhh! Gua belum pergi lg la.Lu tgklah kredibiliti lu dulu. lu asyik mau jual murah dgn customer..selalu kena goreng ngan customer tanpa tgk fakta.ko gedik2 ngan hr,rupanya ada udang sebalik mee n now HR sudah tau niat luhur mu itu.aku hrp mgt gkh dpt pilih permata atau kaca. Apa pun aku x sampai hati nk btau aku ditawarkn tmpt yg dekat ngan umah

Monday, 25 June 2012

Hati mcm tak sedap

Beberapa hari rasa tak sedap hati plus minus curiga..
Hissh napa pulak rasa mcm ni..Entahlah kadang2 perasaan tu tetap ada.
Susah nak percaya sebab susah nak lupakan perkara lama...
rupanya bukan senang nak jadi percaya 100 peratus...

Susah bebenor..walau pun 1000 kali mencuba untuk positif thinking.

monday is a happy day!

monday is coming!!

Friday, 22 June 2012

rupanya x hilang

sebab update blog guna phone br aku tau tanda campur ialah publish..wakakaka

hilang entry mkn domino tu

ya ya aja taip

my trainee last day

sambil tunggu organiser Angkasa sampai. duduklah aku di meja pendaftaran peserta dgn harapan nnti peserta dtg,depa ingat aku yg organiser..haha tadi suh treasurer tabung kuar duit utk belanja domino pizza kt ofis. Depa beli ntah berapa keping n aku dpt sejuring aja..haha..padan muka..selalu kalau aku beli berjuring2 aku mkn. takpalah...

Tuesday, 19 June 2012

Jun...ohh Jun

Hampir sebulan seminggu tak update blog. Nasib baik tak sampai 2 bulan.


Hmm..banyak perkara2 stress yg buat bp aku tetiba naik sampai 145/108-yg paling tinggi la..
Tak taulah adakah kerana stress around me atau pun sbb badan aku yg makin sihat ni..


Cara2 utk stress ni;- aku sabar dan berdoa semoga Tuhan menguatkan semangat dan memberi ketabahan pada diriku.
Dan juga memberi jalan.


Rezeki itu sudah nampak di dpen mata. Ya, Allah telah menetapkan tempoh hayat aku di Kampar hanya utk seketika sahaja. Allah telah membuka jalan rezeki itu. Dekat dan hampir dgn segalanya terutama keutamaan dalam hidup aku yg aku kira telah aku 'abaikan'..Suamiku!
Allah memberi jalan utk aku lebih dekat bersama suamiku.
Alhamdulillah.


Surat resign telah pun dihantar kepada OM ku yg aku kasihan tengok dirinya yg cuba please setiap HOD dan aku tak taulah apa yg dia tak suka ngan aku..Tak kisahlah..biar tak suka kat belakang tp jangan tunjuk..sebab bila ditunjukkan ..sakit hati yg teramat banyak.

 Penah terima keadaan staff yg benci@menyampah kat ko..n tunjuk muka macam siot aja? Aku penah dan mengalami segalanya..kesian aku..Apa salah ku?

Satu lagi,org yg aku bawa masuk ke tempat kerja telah melakukan kesilapan pecah amanah atau mengambil wang..Aku malu jugak ngan keadaan ini..Aku ingat aku boleh percaya tetapi bab duit ni..boleh mengaburi mata manusia..Harap2 bukan aku lah yang jadi panel utk DI...Aku mohon ampun!


Friday, 11 May 2012

Kerja dengan sepenuh hati

Sejak balik bercuti di Langkawi,mood ok tapi the environment in the office with the staffs is not good.
  Not my mood but my other staffs response towards me. While I am not arround,there's no report direct to me at all. How would I feel?I felt so frustrated because this is not the first time ,I am taking leaves. Or else because they got no work to report to me coz they are sending empty report ..or else..ntah lah..satu apa pun aku tak mau fikir..cuma aku rasa they are enjoying themselves.

   Somebody must doing her job very hard..as all staffs really responding much to her and I am still the dumb here. Or else do my faces look like I am going to die?

Wednesday, 2 May 2012

Sudah masuk bulan lima...

May is the month that I would celebrate Ky's birthday. I just hope this year gonna be a blast year for him even he's not really in a good health.
  So I haven't prepared anything for our trip to Langkawi this coming Friday which falls on his birthday.
It was quite a surprise for me because he has calling my parents from Johor to come down to Perak and then he would bring them to Langkawi. My sister and two brothers also joining us.So does my two nieces,Balqis and Sara. Hamka also from upsi will come down to Kampar before heading to Manjung.
  Well I hope everything will run smoothly.. Our 4 sons will join us too. Hope I would be calm if anything raised up. Ya Allah kuatkanlah hatiku!

Saturday, 28 April 2012

Family Hour on weekend

Anak2 tiriku datang hari ni melawat abahnya selepas 2 minggu lebih. Latest dorang dtg masa Ky masuk hospital.
 Tak byk aktiviti kecuali duk rehat aja n lps maghrib bawa ke Pesta Laut Pangkor n Lumut.
Nothing special except crowded. Flooded with people.

Silap tarikh

Dah beberapa hari ni sebelum ni,asyik pesan kat Ky..28/4..Itu tarikh yg aku ingat n Ky kata Klinik Kesihatan Hari Sabtu mana ada..aku siap btau ..gi hospital ajalah sbb cuma nak ambil blood pressure reading aja. So without checking on the date from the letter given by the staff nurse on the discharged day,I just assume 28/4 is the date. So confidence of me..made things worst sometimes.
  And today,28/4 when Ky asked me the consent letter about the appointment. Proudly informed him (over the phone) where I kept the letter. Ky told 'tak ada pun surat tarikh 28/4..26/4 adalah' Dohhh!!! Baru sedar silap tarikh..so dia kata pergi klinik hari Isnin ajalah..lagi mau extend time! That's why I love my husband,tak ada pun dia komplen pasal perangai isteri ni yang over confidence ni sampai silap tarikh...
Hm..telephone masing2 canggih tapi tak mau letak dlm calendar apps!!!

Usaha Mendapatkan Zuriat

Telah beberapa kali mencuba pengambilan ubat2an hormon(tu yg badan aku naik mcm kena pam helium)..atas nasihat dan kawalan doktor yg aku percaya sgt2. So semen test by Ky sudah selesai.;Dan aku dapat kesan kelegaan dari dia walau pun dia tak beritau..Yalah previous marriage dah ada 5 orang anak..
So dalam hati aku ,aku lah yg bermasaalah ni..Aku dapat rasakan itu dan seperti biasa perasaan bersalah menghukum diri dan perasaan serta fikiran aku. Aku juga merasa bersalah kena menyumbangkan perasaan aku itu dan dpt dirasakan oleh Ky hingga sebabkan dia banyak berfikir dan mengundang kepada kenaikan darah tingginya..Ya Allah..apa yang dah aku buat ni..Aku harus bertanggungjawab kepada perkara ini.Tpi aku rasa mcm sudah menyiksa Ky..Ampunkan aku,suamiku..Aku bersalah kan..

  Semalam aku buat HSG ..Apa dia HSC xray? Lagi link mengenai procedure HSG...Bacaan itu telah mengajar aku untuk tabah..tapi takut juga..sebab aku nak call kawan yg jadi doktor ,tersalah call no Makcik Sedara aku pulak sebab nama dia sama..sorang doktor sorang bukan doktor..
 Dah lah eksyen pergi sorang2..dia punya seram sejuk Allah sahaja yang tau..

Tunggu doktor Xray ..sampai kul 3 baru dia masuk dgn gaya lenggang kangkung(sempat lagi aku nyebut dlm hati sedangkan aku tau jap lagi aku kena kangkang lak)..
  Hmm..nak citer satu persatu malu..cut the crap..lepas dia buat procedure tu.bila masukkan dye utk check mana tiub fallopio yg sumbat..so dah tau dari dlm bilik xray lagi..seblah kiri ..ooohhh..padanlah sakit gila masa dorang press picagari yg ada liquid tu..3 kali depa buat..3 kali sakit..
  Kena bayo RM210 for the xray.Katanya paling murah sekali dibandingkan specialist hospital yang lain..So aku kena balik rujuk gynae aku yg cukup sabar dgn kerenah aku yg konon byk sgt membaca dlm internet mengenai method to get pregnant ni..So bila dia tengok filem xray(bukan citer Aziz M Osman tu lak),dia kata awak boleh mengandung sebelah kanan sangat ok..dan ovari juga cantik tiada apa2 masaalah..(yalah tak ada pulak aku tengok ovari aku mcm bersarang2)..so doktor gave me some hopes..tapi 10/5 ni kena buat lagi hormon n blood test lagi kat PathLab..aduiiii..
 So sekarang tunggu aja lagi..
  Balik dari hospital terus pi melepak di Domino Pizza ..tapau aja..sebelah Domino Pizza adalah Kedai Ayam Mass..tapau Honey Roasted Chicken utk Ky..Pizza tu aku baham dlm perjalanan balik ke Manjung dari Gopeng..hahahha..sambil memandu sambil makan(jgn meniru aksi stunt ini!)
So malam tak adalah aku nak makan apa2..cuma jamah2 ayam roasted tu ngan Ky yg nampaknya suka kalau sos tu manis2 sikit..tak palah sikit aja merasa.. Semoga kesihatan Ky semakin pulih..Insya Allah.

Sunday, 22 April 2012

Aiyoyoyo!!Apa ada kat sini ni..Sawang aja..

 Hari ini hari jadi emak.Alhamdulillah.Aku gembira kerana dpt ucapkan dia seawal2nya..Dan pada tarikh birhtday emak pada suatu masa dulu,aku pernah terpisah jauh dari emak..sungguh jauh tanpa dapt bertemu atau bercakap..Thn 1999 itu..1+9+9+9=28=2+8=10=1. 1 Sungguh power tahun itu..1 means aku berseorangan ketika itu..Satu pengalaman yg indah! Alhamdulillah segalanya berakhir.

   Dan pada hari ini juga apa yg telah berlaku sejak 10hb lepas juga telah berakhir. Bila Ky kena admit hospital due to high blood pressure,buat aku terhenti berfikir dari segalanya..Yang aku maukan dia sihat seperti biasa.
namun utk pulih seperti biasa,harus dikawal segalanya.Dan aku jadi lebih strict utk menentukan apa yg dia perlu makan dan minum. Sehinggakan aku risau dia bosan dgn segala new procedure tu. Dan buat aku terhenti utk senyum .Dan tanpa sedari itu telah menyakitkan hati Ky..Maafkan isterimu ini. Dan aku sendiri jadi pelik dengan tingkah lakunya yg rupanya jadi atas sebab aku tidak tersenyum .tp logikkah?? Aku pun tak tau.
  Yang aku tau sejak hari itu,aku risaukan dia sampaikan di tempat kerja aku jadi macam tak keruan..nasib baik tak bz sangat kerja kat hotel tu walaupun aku kelam kabut sebab my assistant dah pi Singapore utk Travel Fair dari 20-24...Cuti aku dari 11 smpi 17hb pun aku rasa tak cukup.Dan sedihnya anak yg ada belajar therapi tak dpt attend abahnya sbb kena jaga adik2nya sbb emaknya baru kahwin..hmm..pengorbanan yg anak kena buat utk jaga adik2nya  dari jaga abahnya. Aku sedih tp aku kena hadapi dgn tenang semua tu. Sebab semua yang berlaku bukan utk mengganggu mood pengantin baru tu..tp telah Allah takdirkan keadaan itu kena pada masa dia mau menikah semula. Sungguh kelakar tapi suratan takdir yang Allah telah tetapkan itu sungguh indah.Kalau ikutkan hati suruh aja dia balik kg..tp takut dia pulak tak reti duk diam lagipun cuti tak lama pun..
So dia mula kerja after 18hb. Kalau nak tukar dept adalah suatu yg mustahil pun.

Dan menguji kesabaran aku yang kadang2 tak dpt sabar!!
Dan aku tau,aku jadi mcm psycho yg patut dikaunseling kan oleh psychiatrist. Bukan Ky yg kena kaunseling tpi aku ni..
 Kadang2 aku tak tau apa yang difikirkan oleh Ky..He seems so different,adakah kerana aku sekat kemahuan dia..terutama bab makanan tu..Bukan aku zalim sebb aku pun boleh flexible bila bab lontong or nasi briyani..
  Dan keinginan kami utk dptkan baby juga rupanya merunsingkan dirinya..Aku harap apa yg terjadi perkara buruk itu telah berakhir..Sebab kita tak nampak benda yg tak nampak..Manusia pedengki ada dimana2 tp kalau menggunakan sihir utk menghalang zuriat itu adalah sangat berdosa. Aku pun tak tau manusia pedengki itu napa?Apa yg ko tak puas hati?Kalaulah aku tau sapa orangnya?>??tp biarkan dia..lebih baik tak tau dari tau..
Insya Allah..sihir itu takkan selamanya....Semoga aku dan suami sihat dan apa yang diinginkan menjadi kenyataan. Semoga Allah ampunkan manusia pedengki itu!!
 Dan minggu ni,aku akan ke klinik utk scan sebelum next stage.N esok pastikan Ky pi pathlab..jgn lupa ekk..tp aku tau dia mesti lupa..Dahlah hari ni dia 24hours..semoga dia kuat semangat!Kuatkan semangat ya!

Tuesday, 10 April 2012

Aaron Aziz & Lisa Surihani Duet



Nice..even ramai orang kata dia kan..

Pagi2 kat Hot FM..lps tu MHI..lepas tu WHI..eh ya ke?

Sunday, 12 February 2012

Cuti di Batu Pahat & Melaka

Dari kabin nak ke port berendam di Waterfall Sagil
Cuaca panas gunakan kain batek ajer

dah kenyang makan kat Medan Ikan Bakar Umbai

Mandi mana dia pool Ayer Keroh D Village 
Depan entrance Menara Taming Sari melaka 
 Naik beca 

Sempat buat gathering for ex tips

Waterfall Sagil








Last week bercuti2 di batu pahat n Melaka..Yang best anak2 ikut walaupun sorang tinggal tapi 3 orang ikut dah cukup ok.

  Tidur semalam kat BP,tidur di Melaka satu malam. Cari tempat makan di Umbai sempat call kawan yg masih ingatkan aku.

  Penat gila tapi seronok..

Friday, 10 February 2012

best moment

Dpt hang out ,cuti2 dgn mak.ayah n adik2.


Published with Blogger-droid v2.0.4

Sunday, 5 February 2012

cuti bp lg

Rasa sungguh best ada di Batu Pahat bersama family sendiri. Bercuti pjg kerana cuti Maulidur Rasul n Thaipusam on the next day.

Esok plan ke waterfall air terjun n melaka.


Published with Blogger-droid v2.0.4

Thursday, 19 January 2012

Thursday, 12 January 2012

perkembangan. . . Jom Erat Silaturrahim

  Aku cuba beranikan diri pm kt fb dia. Alhamdulillah.

Dulu aku x tau dia ada kaitan keluarga,selalu tengok kat tv aja. Dulu mesti tanya mak, muka dia sama mcm mak ekkk? Bila mak cerita br tau dia sedara rupanya,no wonder lah ada iras2.

 


Published with Blogger-droid v2.0.3