Thursday, 18 August 2016

Meeting with Team Kitchen

Sunday, 12 June 2016

Ramadhan 2016

Sebelum Ramadhan,aku dah benti kerja. Hlari terskhir di hospital,terus ambil half day n siapkan packing utk terbang ke Kuching. Tak banyak bekalan pakaian namun cukup utk tour di KUCHING. Lgpun mak selalu bawa cukup bekal...boleh aja cilok.satu size la katakan.Gerak bas dr Manjung ke KLIA,dari 5.30 pm dan sampai hampir 10. 30pm. Konon aku nak check in la kat Sama2 Hotel tapi rate tak.berbaloi utk aku tidor puas2.
So tgulah satu tempat yg ada bangku dan yg penting,ada plug point. DAn ada lg lebih penting,wifi free. Kira selesa la aku dok layan ipad n oppo ku ni.dan kdg2 hopper Sama2 Hotel melayan aku berbual. Mcm driver bus yg ngarut berbual ngan aku n cakap yg  bukan2...jap jap sambung

Sunday, 6 December 2015

Kerinduanku terubat jua...bila emak di sisi

di Fu Ling Kong Pulau Pangkor with mak,mak ngah,mak mon and few members of rombongan Che Ah.

At Old Town Coffee AEON

At Lost World of Tambun

di muzium pangkor
Alhamdulillah.


Monday, 21 September 2015

9 days to the end of September

September....lps tu Oktober.

Masih busy tahap busy kalahkan PM ...

See ya..

Selamat Menyambut Hari Raya Aidil Adha.
Maaf zahir dan batin.

Wednesday, 25 March 2015

March 2015

Ini budak yang berumur 6 bulan lebih..Cucu kepada my other half. Consider my cucu la. My stepson's son! Such a cute boy and too matured for his age.
I guessed its because of the gen!


Macam dah lama aja tak update blog kan.

lama sangat2. Being in the marketing team of this corporate healthcare really challenging. Sometimes I just wondering why I need to do all that. 
I can't just stay at home..doing nothing..online for the whole time of my life shouldn't be a good idea.
Yes it shouldn't..coz when doing nothing at home..still won't give you satisfaction.

Anyway..as long I could stand..I will..this year its going to be 23 years of working life.

To my other half...Selamat Hari Polis.



Sunday, 11 January 2015

December with nieces & nephew

Me with nieces & nephew,last December 2014..school holiday!

 Stranded in Nilai, car's problem..huhuhuh


 Zumba with gang for mini Carnival at working place

 hip hip hurray


 my darling were so patience n sporting..

Wednesday, 22 October 2014

Alhamdulillah....ianya berjalan lancar...Moga tahun depan kembali lagi ya Pink October Fiesta

sedondon pink...


kecik2 tak puas main belon..tak pnah jumpa holder belon ni pun

With my gila2 friends
Banyak belon2 yang cantik 
Dengan working committee yang rajin2

Lagi mau jadi merak belon


Dengan Dr Suresh,orthopaedic

Kembo tapi tak serupa
Dengan orang Tabung Darah

Pink October Fiesta 2014 18 October 2014



Mengiringi YB Datuk Rashidi bin Ibrahim ke booth BP monitor


 YB Datuk Rashidi dan COO Pantai Hospital Manjung, Mr Suresh. Kelihatan Dr Seow,pakar bedah, En Said;branch manager CIMB. Pak Long Chat dari Komuniti I Love Manjung(pengerusinya)
Kak Mai ,Pn Rozita pun join sekali


Ada yang berzumba dgn handbag!


Part of PHM working commitees
Lawatan ke port coloring contest