Sunday, 31 August 2008

Merdeka Day!

I Kissed A Girl

This was never the way I planned
Not my intention
I got so brave, drink in hand
Lost my discretion
It’s not what, I’m used to
Just wanna try you on
I’m curious for you
Caught my attention

*I kissed a girl and I liked it
The taste of her cherry chapstick
I kissed a girl just to try it
I hope my boyfriend don’t mind it
It felt so wrong
It felt so right
Don’t mean I’m in love tonight
I kissed a girl and I liked it
I liked it

No, I don’t even know your name
It doesn’t matter
Your my experimental game
Just human nature
It’s not what, good girls do
Not how they should behave
My head gets so confused
Hard to obey

Us girls we are so magical
Soft skin, red lips, so kissable
Hard to resist so touchable
Too good to deny it
Ain’t no big deal, it’s innocent

______________________________________________

Yang di atas tidak kena mengena dengan tajuk!

Malam aku akan tidur di rumah sewa baru! Tapi aku kena tunggu sampai pukul 1 baru aku boleh balik sebab kena on guard di chalet aku yang fully book dan melimpah ruah! Maklumlah di sini ramai pengunjung2 yang mengambil kesempatan terluang bercuti bersama keluarga bahagia!

Aku jadi alert pada kereta dan outside guest yang cuba menumpang parking di dalam kawasan chalet. Aku terpaksa jadi tegas sebab aku rasa mereka ni mengambil kesempatan. Bayangkan lah, tempahan 2 bilik kalau ada 4 kereta ,munasabahla jugak. Ini ..booking 2 bilik, tapi masuk dalam kawasan aku hampir 20 kereta. Tak ke mengarut! Aku arahkan DO aku yang dah kelam kabut tengok kereta2 menjalar masuk kawasan kami. Aku ada tetamu yang bakal menghuni keseluruhan kawasan dan bilik pada bulan Oktober nanti. so dia datang buat inspection di tempat aku. Itu pun secara kebetulan aku ada di chalet selepas sampai dari rumah. Sedang aku makan yang dibelanja oleh adik DO aku.

Selesai segala urusan parking2 ni,aku agak risau dengan keadaan di sini. aku tak boleh nak balik lagi!

Merdeka apa yang aku rasakan di sini. Mat2 rempit berkeliaran,begitu juga Mat Kampau yang buat roadblock dengan begitu patriotik sekali. aku? Belum Merdeka jugak! Masih gila meroyan lagi! Tak tau bila aku boleh merdeka dari meroyan ni! Aku sendiri bosan dengan diri!



2 comments:

Ungku Nor said...

weihh..gua dah separa merdeka je laa.;p

rosevsky said...

Alamak ! Bila dapat sepenuhnya merdeka!