Friday, 21 January 2011

Contest Aku,Dia & KamooMenjawab tag Shaizhar

Banner awek yg buat contest tu

Syarat2 contest ni~

1. mestilah follow blog aku nie. http://unguisme.blogspot.com Lau x follow cam ne nk tahu update pasal contest ni.. tol x??  done
2. then taruk/letak la banner tu kt side bar memasing n then link kan ke blog sy. Ye lah. Senang lau ade kawan2 korang y teringin nk join jugek. Hehe.done
3. letak satu gambar je. SATU. y menggambarkan situasi aku,dia dan kamoo!. Mestilah kene ade watak korang sbgai tuan belog. Y lagi dua org tu pandai2 la ek.kat bawah 
4. gmbar hendaklah bertiga jek. Ala2 cinta 3 segi lah. Haha. Suke ati lah. Korang + kawan + kawan ke. Korang + mak + ayah ke. Korang + pakwe 1 + pakwe 2 ke.. terpulang~~ y penting gambor bertiga! Ber- TIGA . 
5. terserah nk edit2 ke. Nk b&w ke. Nk ape2 lah. Janji menarik. ok . Mesti menarik 
6. dah pilih gambor. Letak lah sikit keterangan. Sape org2 dlm gambor tu. Kat mane. Cite y menarik jugak akan diberi markah ye. Hehe.tengok di bawah.
7. TARIKH TUTUP : 27 feb 2011.
8. pas tu tag lah seberapa ramai kengkawan ek. Jgn tag sorang udah ler. << ok.dah juga


Adi 





9. hakim terdiri daripada aku n aku. Haha. Sape lawo kat mate aku.. menang ler. 
tak kisahlah menang ke tak dik ,yg penting cuba buat benda2 yg lama dah tinggalkan

10. last but not least.wat entry kt blog korang bertajuk CONTEST AKU, DIA & KAMOO! by unguisme. Pas tu taruk link kt komen ye?? Ungu

Emm ade ape2 lagi x tinggal??
Oooo hadiah ek??
Oke lah

1st prize : TOPUP rm50
2nd prize: TOPUP rm30
3rd prize : TOPUP rm10

Ok. Bye2. Thanks for the effort.


Here we go!!

Dari kiri: Linda,Jaya, and me

Venue: Grand Kampar Hotel,Kampar Perak
Event: Annual Dinner
Majlis ini berjaya mengumpulkan hampir 80-90 orang staff termasuk ketua2 jabatan di hotel ini.
Ini adalah acara kali ke 4. Acara kali pertama juga pernahku ikut(ketika kali pertama bekerja di hotel ini sebagai eksekutip) Dan kali ini kehadiran ku sebagai salah seorang manager pulak.Dah biasa sangat jadi manager,dari rumah sampai ke tempat kerja. Begitulah kira2nya.
Pelbagai persembahan disertai,aku juga tidak terlepas. Namun kami tak menang,mcm biasalah F&B ajalah yang menang tu..tak ada lain depart,asyik2 depa aja.Dah depa ramai,macam2 kepala dan idea boleh dihasilkan.
opps tarikhnya: 17 Januari 2011 tp utk annual dinner tahun 2010.

Semoga tahun depan akan lebih ceria.

4 comments:

zino said...

Ros..
ni yg boghek nak buek ni selama ni den masih kekal dengan rekod tak jawab TAG hehe

roserose said...

Eden pun mulo2 boghek juga,tp ringan2kan..bukannya
eden nak try tajamkan skil sobab eden dah lamo tak nulis..hmm kalau ikut2 dh 9 thn gak dlm dunia blog..

so just try market ..hahah

apa pun terima kasih Zino!

MushroomCute@Mariea said...

Salam Kak Ros...
Baru dpt tgok chatbox...huhuhuh
Sib baik lum sampai tarih tutup lg..tp, nak cr pic ber3....huwaaaaaaa.... anyway...thanks kak Rose

roserose said...

blogger sekarang mcm2 kan dorang buat..kita ni kira otai lerr...tajamkan skill semula..