Sunday, 16 January 2011

Ahad

 Ada lunch appointment dengan Peter Van der Lan ari ni.

Pagi ni nak breakfast kena tunggu Ky ambil..mesti nanti pi kat kedai roti canai pmpuan yg suka 'Abangggggg,nak makan mcm biasa.' 'Abanggggg ni suka kaco Nor tauuuu'
Depan aku mcm tu cakapnya..belakang aku? hmmm.ooopp jgn bersangka buruk. Dah tentu tau Ky suka bergurau...hm, kdg2 aku amik hati gak..tp malas nak suarakan..
ok nak turun-nnti kereta gomen tunggu kat bwh lama lak..
Sambung-
Sampai Tesco,org ramai,aku lewat 20 minit and aku tengok muka mat salleh tu dah merah padam,...org ramai sangat2..Peter tak suka crowds.'I prefer to stay in the jungle' .,.Pi kat My Chicken Rice Restaurant.
Order Twin Feast dan sambil makan tunggu Ky sampai .Dia ada kes di Kg Koh,byk sgt kes.
  Byk topik disentuh termasuk agama,politik and mentality. When talked about a friend,yg confusekan aku ,bila dia kata after divorce.si pmpuan kena tunggu 3 tahun br boleh kahwin semula..Manalah dia dpt benda2 ni..Tak kuasa aku menerangkan bila kita sebut lain dia nak juga sebut 3 bulan.tahun!
  Ada talk about future yg buat aku sensitif.Entahlah.Just go along the way lah.ini buat aku sedih dan penat.

Esok adalah masa utk Annual Dinner di tempat kerjaku. Harap menang! hahah..boleh lagi aku bergelek di atas pentas..teringat zaman2 dulu..mesti masuk kalau ada show

3 comments:

zino said...

salam..
saja nak tinggal jejak je dulu hehe

ros said...

main tinggal jejak ajalah kita2 ni semua

papabear said...

pandai orang kedai tu "layan" customer dia eh...