Monday, 28 March 2011

Monday bluzzz

Sejak my parents dan Nadia berangkat ke Tanah Suci, nothing received even say hello. Tak tau lah bagaimana keadaannya. Risau jugak aku dan adik.
  Minggu lepas hari Jumaat, hantar mereka sampai ke balai berlepas di KLIA. Cuba tahankan air mata dari berguguran dan dpt lihat Ky menjeling aja aku.
  Voucher GBW sudah pun digunakan dan bermakna aku kena buat reservation lagi utk special day for Ky.Tak sabar.
  H,m,,m setiap bulan ada aja projek,tak kerja punya projek ,family project.
Awal minggu depan nak ke Pangkor. Budak2 sales semuanya ikut.
Harap semuanya ok.

No comments: