Wednesday, 30 March 2011

Hujung bulan Mac

 Esok hari gembira utk semua.Tapi tidak aku. Tak palah ,dah bukan rezeki aku.Kena redha aja.
Kenapa ekk bila hujung bulan,hati mesti rasa sakit sbb kena bayar bil. TM,Tnb,cELCOM broadband,duit keta.
Aku pun tak leh nak kata apa sbb dah nak guna brg or the servis yang always suck.Nak duit cepat,tp servis macam hampeh.
  Then kereta ni dah nak masuk 3bulan gunakan. Hmm..itu aja takat rezeki yg dpt,terima ajalah.

Dalam hidup ni,aku rasa kdg2 aku berontak tp aku mesti redha cepat..huhuh..si brutal yang hati lembek mcm tauhu.

 Staf yg buat hal tu tunjuk belang lagi. Aku dah muak tp aku tak leh nak buat apa2 sbb dia org tuan punya tempat kerja ku. Dulu sebelum confirm,tunjuk bagus tapi lepas confirmkan tunjuk belang mcm hampeh..Kalau lah aku boleh berlaku kasar,memang aku hempuk aja dia dgn kerusi.
Aku dah fed up ada staff mcm ni selama ni aku dah very the vast flexible..

2 comments:

TheVeryEry said...

i pun sama lah, tak suka betul hujung2 bulan kena bayar itu ini, rasa mcm kejap je wallet nk gemoks sikit dah cepat je kempis balik. (kalau perut yg kempis okay la gak) hehe...

tapi lepas bayar membayar, kepala rasa ringan kan? betul tak? lega..at least for tht month
:)

roserose said...

Betul ringan kepala..

tapi bila terfikir..kalau tak bayar2 ni boleh beli ni..

kdg2 duit hb beri pun mcm rasa nak sembunyi2kan aja..tak yah bayar2 apa..hahah