Tuesday, 1 February 2011

Baca dan baca terus

 Aku membaca site Jackie Chan ni, dan bahasa penulisan Inggerisnya sangat bagus. Mungkin ada pembantu tu lah,si Victoria tu. Sungguh unik dia dan lakunan2nya.Terbaharu filem Shaolin. Mula2 aku tak ingat pun pasal filem Jackie Chan sedangkan tahun lepas masa tengok preview filem ni aku dah 'fuiyo2' dlm panggung.
Ky ingatkan aku citer ni ada hero idamanku forever Andy Lau. Memang best.

  Dan hari ni aku duk sibuk cari info,bila dorang mula plan filem ni..ohhh..2009..lama tu.Kualiti yg perlu dijaga tu. Kalau di Malaysia,rasanya cepat sgt kot.Entah!
Aku dpt info di sini. Seronok baca,nanti kena ada dvd. Hmm..kat umah ni dah melambak2 DVD2.tak kesemuanya pun aku tengok. Seronok tengok wayang lagi sbb TV aku kecik.
Nak beli LED TV belum tergerak lagi..Insya Allah,ada rezeki tak kemana.

  Mak,ayah dan Jun akan berangkat ke Mekah mengerjakan umrah pada 25 Mac.Aku dengar pun sudah teruja, mcam tak percaya tapi itulah kenyataan.Dah ada rezeki..tak kemana la juga,ke situ juga.Alhamdulillah.
Tapi napa dia tak ajak aku n Ky ya?Yalah mungkin dia tau kami tak mampu lagi kot!
Insya Allah,satu hari nanti akan ku jejak jua bersama suami yg dicintai.


No comments: