Thursday, 28 July 2011

Masih ada sinar agaknya

Usaha aku diteruskan walau pun aku nampak slow tapi diam2 aku terus berusaha.,

Ini tak boleh itu tak boleh jugak..aku try lain lak.

Tadi dpt call Dr, n dia nasihatkan aku turunkan berat badan dan banyakkan makan taugeh,

Kalau makan taugeh jugak telah membanyakkan angin dlm badan,tiada apa yg boleh dikata lah.
Itu katanya doktor itu.

Dan dgn free consultant tu buat aku hati berbunga2..

Terlalu inginkannya...sangat2!

No comments: