Sunday, 24 July 2011

Dah balik ke sarang

After a week buat sales call kat Penang Island. Baliklah ke rumah. Yang best Ky pun abis kursus.

Hmm..hilang rindu dendam. Berjalan2 aja kerjanya.sempat ke Pangkor,ke Kampar jugak.

Hari ni aja ikut dia gi amik statement kat 2 balai polis.Padahal asalnya nak gi lunch.akhirnya terus buat kerja dulu,tunggu punya tunggu sampai 2 jam setengah baru dpt lunch pd 4.30 pm.

Sian kan..and I am still waiting and waiting to get what I want. Dah start ambil Letrozole pulak.ntah btul ke tak ejaan tu.

Minggu ni minggu ramai orang melantak abis2an.So far aku tak teringin nak makan apa2 pun.Cuma terbayangkan nasi kandar aja..Aduiiii sejak balik dari Penang..asyik teringat itu aja...

Alhamdulillah,makanan sangat ok tu.

Next trip,tak tau apa nak bagi..takut management tak approve aja.

Semoga berjaya dalam planning aku.

No comments: