Sunday, 16 November 2008

Hari Ahad niiiii!!!

Dah semingu lebih aku kerja, tak dapat ambil off day. Oh ya...sebenarnya aku rindu...nak tau aku rindu apa? Aku bukan rindu kat orang..aku rindu kat Pinky!! Bila nampak species yang sama aja,teruk aku boleh meraung dalam hati...Tapi aku tau lama2 aku akan sayang juga pada Si Merah ni..Alin ,cari nama lain dari Red Devil boleh? Mai kita cari nama dia ekkk! Untuk pengetahuan Alin, kak long tak buat apa2 lagi pun pada Si Merah ini. Tapi hari tu, dalam kereta Ky merajuk(macam biasalah...Kak long cari pasal laaahhh) ,dia pergi pecut..Nak terkencing2 Kak Long !Takut jugak bila laju ..tapi tak perasan lah berapa kelajuan tu. Eh macam bersms2 pulak kita. Sorry Alin, kak long memang tak sempat nak jawab sms tu..jawab pun lepas beberapa jam...
Jangan marah!

4 comments:

Na said...

blog lama yg lawo tu mmg nak tutup terus eh

rosevsky said...

bkn tutup cuma trf ke blogspot aja.yg pnting boleh access.

a part timer photographer,bussiness, a full time worker,humanities said...

dh dpt nama tk red devil 'diva red' sbb owner pun ala2 diva gitu..ahaks!

MushroomCute said...

Kak Ros...pekabo? Lamanya tak riuh2 lagi eekk