Sunday, 21 December 2008

mengadap kerenah manusia!

Semalam sekumpulan manusia yang tak boleh hidup susah...check out from my chalets and left without doing any payment.
Aku benci pekara ini belaku! Tapi aku tak boleh salahkan sesiapa. Tapi aku salahkan semua trainee dan officer yang bertugas kerana tak boleh handle pekara ini. Mereka yang buat perkara ini.
Aku dah tak sabar nak tengok semua trainee yang ada di Teluk Batik blah dari chalet2 tu. Aku tak tahan dengan perangai depa. Mereka ini sangat menyusahkan aku. Malas aku nak terangkan. Tapi perangai depan lebih teruk dari beruk2 yang ada. Aku kata jangan buat ni..depa buat jugak!

1 comment:

yusairi / pakLong said...

Tukar polisi bayaran...
Kalau ambil 2malam, kena byr dulu advance 3malam. Nanti akan return back yg 1malam lebih tu. Senang, kalau2 ada kerosakan leh deduct from advance lebihan 1malam tu...