Thursday, 13 May 2010

Sibuk sangat..sibuk apa...

Sibuk dgn FB--->Farmville and CafeWorld. Itu aja kerja aku selain dari buat perkara2 yang nyata.

Blog? Ky komen 'Sejak I ada suami,I tak ada masa nak blog2 ni..I cuma nak layan suami aja sebab nak masuk syurga' Kata2 Ky yang gelikan hati aku. Sebab dia dah baca segalanya dari dulu dan kini..tp aku percaya tak ada laratnya dia nak baca entry dari tahun 2002 sampai la sekarang.Dari diaryland ke blogspot.Dan sehingga sekarang kami boleh bincang pasal cinta2 lama,aktiviti2 keji masa dulu..hahah..sporting n kenkadang aku geram aja! Tahan sampai kembang hidung.

Ni tunggu Ky tak balik dari operasi., Aku malas nak tunggu sbb tak nak dikata asyik ganggu kerja dia aja. Sbb bini2 polis ni terkenal dgn tak faham kerja laki masing2. So aku tak nak lah terbabit dan termasuk dalam golongan itu,sebab depa2 ni kalau bual mesti tanya pasal bini2 masing2 faham ke tak,problem ke tak,.lagi depa selalu tengok aku sentiasa amik Ky pi makan n hantar dia..Kira macam belangkas laaa..

Zaman aku sebagai pengurus operasi di sini akan berakhir tepat pada 25hb,so I need to return 2 tshirts ,sepasang kebaya. Itu aja.Nametag?kenangan ajalah..

3rd week of this month,24th will start working as Sales Marketing Manager. A big responsibility yang buat aku gerun tapi Ky encourage me that I have done more than that, so just go for it.
Today,already confirmed with the HR Manager to go back to that place before I came here.
Ky kata 'Are you ready for these' Teringat lagu kat disko zaman muda dulu...
Loan kereta dah ok tapi, perlukan guarantor lagi.Pening bila fikir itu.
Bila aku nak update blog,ada aja fikiran itu menerawang ke lain termasuk harvest bunga di ladang FVku.
Keji betul!! Jap nanti sambung lagi.

2 comments:

Mrs. Asida said...

hehe dah boleh baca.. terima kasih.
Seronok kan ada blog untuk meluahkan pe2 yang kita rasa. Takde batasan. Saper x suka tak nyahlah baca kan... hehe :)

Rose said...

ohhh Asida pun ada blog ya.,..ehh yalah kan akak kenal Asida dari blog kan ...