Sunday, 12 June 2016

Ramadhan 2016

Sebelum Ramadhan,aku dah benti kerja. Hlari terskhir di hospital,terus ambil half day n siapkan packing utk terbang ke Kuching. Tak banyak bekalan pakaian namun cukup utk tour di KUCHING. Lgpun mak selalu bawa cukup bekal...boleh aja cilok.satu size la katakan.Gerak bas dr Manjung ke KLIA,dari 5.30 pm dan sampai hampir 10. 30pm. Konon aku nak check in la kat Sama2 Hotel tapi rate tak.berbaloi utk aku tidor puas2.
So tgulah satu tempat yg ada bangku dan yg penting,ada plug point. DAn ada lg lebih penting,wifi free. Kira selesa la aku dok layan ipad n oppo ku ni.dan kdg2 hopper Sama2 Hotel melayan aku berbual. Mcm driver bus yg ngarut berbual ngan aku n cakap yg  bukan2...jap jap sambung

No comments: